linneabergstroms.blogg.se

2014-10-07
16:28:35

Tänk att vara barn igen.

Jag önskar att jag vore liten igen, typ sådär 7-8 år. Alltså när man var så liten behövde man inte tänka på så mycket, man skulle bara ha kul med sina kompisar på den tiden. Leka på rasterna, lära sig plus och minus på matteletkionerna, lära sig läsa.
Idag har man så mycket att tänka på, på en och samma gång. Alltså typ kärlek, vänner, att vara social med sina vänner, dansa, göra läxor, t.o.m lägga ut en bra bild på instagram. Man hade ju inte så stor press då som nu i livet kan man ju säga. 
Jag är ju ingen skolkare och har aldrig i hela mitt liv skolkat med vilje från en lektion, men ibland vill man bara leva sitt liv utan massa stress eller jobbiga saker, bara göra vad man vill för en stund. 
Det är så märkligt, när man var liten ville man vara stor och vuxen, men nu när man är äldre vill man bara gå tillbaks till sin barndom igen. 
Just nu känns livet både bra och dåligt på samma gång. Jag älskar att jag har så mycket dans om veckorna, jag älskar att jag har en underbar klass och går i en underbar skola. Men, det dåliga är min sociala sida. För att få den bästa kompisrelationen krävs det att vara social mot folk och jag försöker verkligen att bli bättre. Den enda som hindrar mig är jag själv. Jag måste bara skita i vad andra tycker och bara kunna vara mig själv. 
Jag antar att jag bara inte får ge upp.
/Linnéa Bergström